3 gratis apps der hjælper dig med din online shopping

Artikler

Danskerne elsker at shoppe online. Faktisk har onlinesalget de seneste to år eksploderet, og det ser ud til kun at stige frem mod 2025. Hvis du er en af dem, der ivrigt shopper på nettet, så har du sikkert også bemærket, at rigtig mange webshops og brands har fået deres egne shopping apps. Zalando, Asos og mange webshops har fået udviklet en app, som gør det nemmere for dig at handle. Men udover de danske webshops findes der også mange andre geniale og effektive værktøjer og apps, der hjælper dig med din online shopping. I denne artikel giver vi dig tips til tre apps, der hjælper dig med at gøre det nemmere og billigere at shoppe online. Vi præsenterer dig først for en app, der sparer dig penge, når du shopper online. Dernæst har vi fundet en app, der kan hjælpe dig med at finde lækkert genbrugstøj og samtidigt handle bæredygtigt. Sidst, men ikke mindst præsenter vi dig for en app, der kan hjælpe med at finde rabatkoder automatisk, når du shopper online. Du har sikkert prøvet at søge efter Boozt rabatkode eller rabatkoder til hvilken som helst andet webshop uden, at få rabat. Her har vi fundet en app, der automatisk scanner internettet for rabatkoder og tester dem for dig, når du handler på nettet. Læs med her og få en bedre oplevelse med apps, når du shopper online.

#3 – Spiir

Hvis du er en af dem, der nogle gange mister overblikket, når du shopper om online, så har vi appen, der kan hjælpe dig. Spiir er nemlig en af de bedste apps til at give dig et nemt økonomisk overblik i din hverdag. Det er ganske gratis og kan integreres med din bank, så du nemmere kan holde øje med om du holder dig økonomisk ovenvande i løbet af måneden. Gør dig selv en tjeneste og installér Spiir, hvis du gerne vil have et nemmer økonomisk overblik.

#2 – Tise

Hvis du er blandt dem, der shopper genbrug online, så er Tise som skabt til dine shoppingvaner. Appen kan på overfladen ligne Instagram, men faktisk er det en handelsplatform for køb og salg af genbrugstøj. Det er en oplagt mulighed for at handle genbrugstøj og samtidigt spare penge samt shoppe bæredygtigt. Alle kan være med på Tise – både i forhold til at købe og sælge. Det er gratis og er en fremragende app til dig, der elsker af shoppe genbrugstøj online.

 

 

 

#1 – Rabatta

Sidst, men ikke mindst har vi fundet et rabatkodeværktøj, der automatisk scanner internettet for rabatkoder og serverer dem til dig, når du er i kurven på en webshop. Rabatta er nemlig et gratis værktøj til at finde rabatkoder, når du shopper på både mobil og computer. Der er allerede over 100.000 danskere, der bruger Rabatta og sparer penge med de rabatkoder som værktøjet finder til dig. Derfor er Rabatta et super nemt og vigtigt værktøj, der findes både som app og browserudvidelse, og kan spare dig for mange penge, når du handler på nettet.

Comments are closed.