3D printet actionfigur eller bobblehead

Artikler

Ja så er vi gået live med en post om 3D printed figurer af sig selv med sit eget ansigt og 3D printed bobble heads ligeledes med dit eget ansigt. Siden 2007 hvor den en iPhone kom på markedet har vi taget selfies. frontkameraet er perfekt til dette de der bliver i dag uploadet millioner af selfies diverse sociale medier pr sekund .Dette er en trend som ikke ser ud til at have nogle grund eller ønske til at stoppe og nu får denne ldrlfie kultur endnu en upgrade. Det som vi har valgt at kalde den ultimative selfie i 3D print af sig selv. 3D print mig og mit ansigt for jeg er vigtig. Det er selvfølgelig sådan at det ikke kun er dig selv Du kan 3D printe Du kan også vælge at sende et billede af din chef eller din ven eller din kollega og så sætter vi hen til dig hans ansigt på en 3D printed figur. Det kan være den perfekte Fars Dags gave eller månedens medarbejder gave.Som alt andet 3D print og de fleste ting her i livet er det kun din fantasi som sætter grænser for så hvad vi skal 3D printe til dig. Og hvad så vi skal sætte dit ansigt på. Hvis du så vi selv er at dyreelsker kan jeg selvfølgelig også få 3D print af din hund din kat eller din yndlings safter.

 

3D print af mig – bestil det online i dag!

 

3D printet actionfigurer af sig selv er et helt nyt koncept som jeg arbejder med. Vores første kunde var Netflix og diverse influencers og herfra er bare gået stærkt. Kan se at flere og flere ønsker at bestille den ultimative selfie 3D print af sig selv på Instagram. En anden tendens som vi ser er at man ønsker at dette 3D print ikke skal være at figur men på en bobbelhead du kender sikkert fra amerikanske film hvor det typisk er Jesus der står på dashboardet og du kan se hans hoved kører op og ned efter som bilen bevæger sig.

 

Det seneste skud på Stammen af 3D print af sig selv er at vi er begyndt at arbejde med at du kan få dit eget ansigt på din 3D Minis til dit bord rollespil.dk mange af vores kunder spiller Dungeons Dragons og vi har i mange år leveret figurer til dette segment. Få din yndlings dværg eller elver med dit eget ansigt. Det er med til at gøre dit bord rollespil og Dungeons and Dragons endnu mere personligt og vi høre for vores kunder at det øger tilfredsheden med spillet. Som de fleste andre ting her i livet sådan er det også med 3D print til bord-rollespil det er fantasien der sætter grænser. Din fantasi eller mærke. Bemærk at for at du får det bedste resultat når du bestiller en selfie med eget ansigt hos os, er det vigtigt at vi modtager et godt og vellignende billede af dig. Et godt portræt. En god selfie. Nu bedre 3D print af dig kan vi lave.

 

Vi ser frem til at høre fra dig og så klar på mail og telefon til at tage imod din henvendelse og glæder os til at levere den ultimative selfie til dig hvad enten det er dit eget ansigt du har valgt at få 3D printet figur eller om det er de gerne mormor så skal blive til en bobblehead.

 

Tak fordi at du læste med Jeg håber at du har lige så stor glæde af at læse det post som jeg havde eller skriver den. hvis du har lyst til at læse mere og ikke mindst billeder i vores Galleri kan den fordel kigge på linket denne post at komme ind på vores nye flotte hjemmeside. hjemmeside finder du også vores kontaktinformationer vores mail og vores telefonnummer. Bag disse kontaktinformationer sidder vores dygtige medarbejdere klar til at svare på alle dine 3D print spørgsmål og sidst men ikke mindst at de klar til at sætte dig 100% uforpligtende tilbud på dit næste 3D print projekt. 

Comments are closed.