Dansk produceret design

Artikler

Rundt omkring i verden er danskerne kendt for deres måde at designe ting på. Det gælder alt fra bygninger til møbler. Dansk design har derfor i mange årtier været i høj kurs. På diverse hjemmesider kan man finde inspiration til, hvordan man i sit hjem opnår et dansk eller skandinavisk udtryk. En måde hvorpå man kan få det helt perfekte danske udtryk er ved at købe dansk producerede varer. Det gælder både, om man er på udkig efter pynt til hjemmet eller mere praktiske ting såsom vinduer og havedøre. Er du typen, der har sans for detaljen og sætter pris på, at alting hænger harmonisk sammen, kan du med fordel tage et kig på Nordans Dtech døre.

Dtech døre

Dtech er produceret i Danmark efter danske forhold. Du kan derfor skabe følelsen af at have et skandinavisk designet hjem ved at købe dansk producerede døre. Designet er så let og elegant, at det passer ind i alle hjem og til hver en familie. De tidløse design går aldrig af mode, hvilket også er et kendetegn for dansk design. Et andet kendetegn for dansk design er, at tingene er robuste og holder i mange årtier frem. Lige netop dette gør sig også gældende for Dtech døre. De er nemlig produceret af fyrretræer, der har fået lov at vokse op i bæredygtige skove. Dermed er de ikke kun bæredygtigt produceret, men også en god investering at gøre sig, hvis man har planer om at have sine døre lang tid. Kvaliteten af det træ, der er blevet brugt til at lave et produkt, har stor betydning for, hvor længe det holder. Dette er grunden til, at Nordan for mange år siden valgte at arbejde med lige netop fyrretræ.

Teknisk data om Dtech døre

Bag produktionen af Dtech døre er der en masse teknisk viden. Det er nemlig vigtigt, at de materialer, man bruger til at bygge bæredygtige træer, er i orden. En vigtig teknisk information om Dtech døre er, at U-værdien for fyrretræerne ligger på 0,80. Det gør den, da alle Nordan produkter, herunder Dtech døre, er i overensstemmelse med klassifikationerne til BR-20.

Hvor finder jeg en Dtech dør?

Er du vild med med det tekniske bag Dtech døre og er udkig efter en af modellerne, kan du finde det store sortiment på Nordans hjemmeside. Her finder du både indadgående og udadgående terrassedøre i mange farver. Om du er mest til hvid eller farverig dør, kan du være sikker på at finde den i det store udvalg. Her har du nemlig mulighed for at sammensætte den dør, der passer bedst til dit byggeprojekt. Det er foruden farverne også muligt at vælge, hvilken type af glas, der passer bedst til dit behov.

Comments are closed.