Hvorfor er Kaspersky Antivirus det bedste antivirusprogram i 2023?

Artikler

Kaspersky Antivirus er en russisk multinational leverandør af cybersikkerhed og antivirusprogrammer med hovedkvarter i Moskva, Rusland.

 

Det blev grundlagt i 1997 af Eugene Kaspersky. Kaspersky har antivirus- og internetsikkerhedsprodukter og -tjenester.

 

Kaspersky Lab indtager ifølge IDC-data en fjerdeplads blandt de globale it-sikkerhedsleverandører med hensyn til omsætning.

 

I 2018 beskyttede Kaspersky Lab-produkter 400 millioner brugere og 270.000 virksomhedskunder globalt.

 

Kasperskys omsætning var på 629 millioner dollars i 2015. 97 % kommer fra salg uden for Rusland. I juni 2019 forbød det amerikanske Department of Homeland Security brugen af Kaspersky-produkter inden for den amerikanske føderale regering på grund af “nationale sikkerhedshensyn”

 

Kaspersky Internet Security for Windows er vores bedste valg, når det kommer til det bedste antivirusprogram til din pc.

 

Det har alle de klokker og fløjter, du kunne ønske dig fra en internetsikkerhedspakke, herunder omfattende forældrekontrol, en VPN-tjeneste (Virtual Private Network), beskyttelse af webcam og mikrofon og meget mere.

 

Endnu bedre er det, at det ikke gør din computer langsom, mens det kører, hvilket gør det til et af de mest diskrete sikkerhedsprogrammer på markedet i dag.

 

Og hvis du er bekymret for, at dine data bliver delt med den russiske regering (som det tidligere er blevet påstået), kan du være sikker på, at Kaspersky Lab har gennemført en række initiativer til gennemsigtighed for at imødegå disse bekymringer direkte.

Konklusion

Så der har du det – vores valg til det bedste antivirusprogram i 2023 er Kaspersky Internet Security til Windows.

 

Det har alt, hvad du kan få brug for fra en internetsikkerhedspakke, og det gør ikke din computer langsom, mens det kører.

 

Hvis du leder efter et antivirusprogram, der giver dig ro i sindet uden at gøre din pc langsom, så er Kaspersky Internet Security helt sikkert værd at tjekke ud.

 

Prøv det via hjemmesiden https://kaspersky-antivirus.dk

Comments are closed.