iPhone oplader – Guide til forskellige til de 3 typer af kvalitet for iPhone oplader

Artikler

iPhone oplader er rigtig vigtigt for dem der har en iPhone. Har du en iPhone, og mangler du en oplader, så er det svært at finde den rigtige, for selvom der står i specifikationerne en oplader type gør det samme som en anden, så findes der stadig rigtig mange forskellige af dem. Hvorfor er det lige sådan, og hvilken køber man?

 

Der findes 3 forskellige typer, og de vil her forklares i dybden.

 

De dyreste opladere er opladere fra producenten af telefonen.

 

Opladere fra producenten af telefonen, er af høj kvalitet, men de er også rigtig dyre. Her er du sikker på at finde en god kvalitet på din vare, og du er sikker på den holder længe. Producenten af telefonen, er jo eksperter til at vide hvad lige præcis din telefon mangler, hvis du køber f.eks. en iPhone oplader fra Apple. På denne måde er du sikker på at du får noget som er kompatibelt med din iPhone, og du er sikker på at den kan oplade. Problemet med disse opladere er at du betaler mange penge for brandet. Disse opladere er ikke nødvendigvis meget bedre end de opladere du ellers kan finde, men prisen kan være dobbelt så dyr, køber du en oplader fra producenten af telefonen, frem for at købe et MFI kabel. Desuden så tilbyder mange udbydere af MFI kabler lige så høj garanti som producenternes opladere, og dette er fordi MFI kabler stadig har noget at gøre med producenten.

iPhone oplader – Forstå kvaliteten  af din iPhone oplader

Den anden type opladere man kan købe er MFI kabler. Disse kabler er autoriseret til brug af producenten, og i disse opladere fås der en chip med fra producenten, som gør at kvaliteten af kablerne bliver bedre. Denne chip fra producenten, er i tilfældet af iphone kabler, en chip fra Apple, som sidder inde i kablet. MFI kabler er billigere end hvis man købte direkte fra producenten, fordi man ikke skal betale for mærket. Desuden så er kvaliteten på disse kabler rigtig gode, og der er rigtig mange forskellige MFI kabler at vælge imellem i dag.

 

Den tredje mulighed for ens køb af iPhone oplader er opladere fra tredjeparter. Disse har ikke noget at gøre med producenten af opladeren, og kvaliteten er meget svingende, fordi man med tredje parterne ikke er sikker på at få f.eks. en chip der er lavet rigtigt. Nogle opladere som er lavet af tredje parter er rigtig gode, mens andre er virkelig dårlige. Det kan virkelig variere med sådanne typer iPhone opladere, og vil man gerne gamble med sin iPhone oplader, så kan man købe sådan en, og tage chancen med sin iPhone 12 oplader.

 

 

Comments are closed.