På charterferie

Artikler

Jo mere bæredygtigt badetøj, jo bedre badeferie?

Hej igen, allesammen!

Jeg skriver til jer her fra min ferie på Kreta og sidder her i det outfit, som jeg vil kalde bæredygtigt badetøj, hvis I forstår? Nej, jeg pjatter selvfølgelig. Jeg sidder ikke her i mit fødselsdagstøj, men i et bikinisæt fra den grønne markedsplads. Det er et blomstret GRS-certificeret sæt i genanvendt polyester, og jeg elsker det. At være med på den grønne omstilling gør mit livssyn lysere og mine dage gladere. Jeg føler mig ikke længere magtesløs overfor multinationale koncerner, der sviner i naturen og ikke respekterer vores moder natur. Det siger jeg, som rent faktisk også går meget op i teknologi og har alverdens teknologiske gadgets med på min badeferie. Sådan er min verden også. Livet er jo alsidigt.

Technørderi og badeferie er faktisk en knaldgod kombi

Man skulle måske ikke tro det, men det at have en passion for både det at nørde med tech og en passion for at dyrke kroppen på badeferien i poolen eller ved havet kan rent faktisk godt være en virkelig god kombination. Jeg er fan.

Når jeg vågner om morgenen her på Kreta Palm resortet, så er jeg klar til dagens dont, som jo i al sin enkelhed går ud på at nyde livet mest muligt. Jeg tjekker vejret på min telefon, og så tager jeg mit badetøj på og sætter hovedtelefonerne på og går ned og får morgenmad, mens jeg lytter til dagens morgenbriefing fra Børsen. Jeg har en del aktier i tech branchen, så aktier har også min store interesse. I morges var der nyheder fra tech branchen, som gjorde min dag ekstra god. Derfor lagde jeg mig øjeblikkeligt på solsengen derefter og solede mig til lyden af en skøn tech podcast med folk med samme passion for at tech nørde som mig. Man behøver nemlig ikke altid at sidde med hænderne nede i det teknologiske til alle tider for at tech nørde. Tech nørderi handler også om at lytte til andre tech nørder, når man ligger i en solseng i sin bæredygtige badedragt på et skønt resort på Kreta.

Hvad snakker man om, når man snakker om tech?

Ja, hvad snakker man om … Det er jo lidt af hvert, og det kan til tider være svært at sætte fingeren på, hvad det lige er, man snakker om, for det kan være lidt fluffy,når det altså ikke er konkret. Man snakker om gadgets, om internetsikkerhed, om det at være forsigtig eller uforsigtig på nettet, om alle mulige former for software og hardware, og man taler om kulturen i tech verdenen. Undertiden bliver man også filosofisk og taler om fremtidens menneske versus AI og hvad robotterne egentlig gør ved os. Det synes jeg er rasende interessant; det, at vi efterhånden lever mere og mere side og side med robotterne. Sådan nogle ting foregår også på min badeferie, men nu vågner min datter, og vi skal ud at se på Chania og måske ud at sejle og dykke lidt. Så I må have en fortsat god dag!

 

Comments are closed.