3 gode grunde til hvorfor du skal købe et el løbehjul

Artikler

I 2021 er el løbehjul blevet meget populære og du ser dem over alt i trafikken, og der kommer kun flere og flere el løbehjul.

Denne stigning og popularitet i el løbehjul skyldes bl.a. at selvbalancerende elektriske køretøjer blev lovlige ved en forsøgsordning i 2019, og derefter er salget af el løbehjule eksploderet i Danmark.

Inden du blot køber det billigste og bedste el løbehjul, så er det en god ide, at undersøge om det overholder alle de danske regler for selvbalancerende elektriske køretøjer, det er nemlig ikke altid sagen.
Det er specielt farten mange af el løbehjulene ikke er lovlige på, da de køre mere end 20 km/t, som er det lovlige her i Danmark.
Men når det så er sagt, så findes der også ret mange el løbehjul på det danske marked, der overholder alle de danske lovkrav inklusiv fartgrænsen på 20 km/t.

Der findes enormt mange gode grunde, til hvorfor du skal investere i et el løbehjul, og bruge det som transportmiddel.
I denne artikel vil vi komme med vores tre gode grunde til, hvorfor du bør investere i et el løbehjul.

Det er både let og kompakt

Et  el løbehjul er meget letvægt, og du kan nemt løfte rundt med det, uden det kommer til at virke for tungt.

Derudover kan langt de fleste el løbehjul foldes sammen, så det fylder mindre og er nemmere, at have med.

Da det både er let og kompakt, så er et el løbehjul yderst nemt, at have med i toget, bilen, eller noget helt tredje.

At komme fra A til B koster næsten ingen ting

At udskifte et transportmiddel med en brændstofmotor, kan spare dig for mange penge, da kørsel på et el løbehjul er meget billigt.

Det koster under 2 kr. at lade et el løbehjul helt op, og så har man typisk en rækkevide på helt op til 20-30 km, alt afhængig af hvilken model.

Pengebesparelser er en ting, men det er også vigtigt, at tænke på miljøet, og der udleder et el løbehjul altså ingen CO2, ligesom vi kender fra køretøjer med en brændstofmotor.

Næsten ingen vedligeholdelse og billige reservedele

Generelt er elmotorer simpelt opbygget, hvilket også betyder der ikke er ret mange ting der kan gå i stykker på en elmotor.

Der skal heller ikke skiftes olie, filter og andre motordele, hvilket er med til at holde udgifterne til vedligeholdelse på et minimum.

Og hvis der går noget i stykker, så koster reservedele til et el løbehjul ikke ret meget, og en ny motor koster f.eks. under 1000 kr.

 

 

Comments are closed.