Forstå den moderne teknologi bag e-cigaretter

Artikler

Der er i dag mange, der vælger at skifte deres traditionelle cigaretter ud med en elektronisk cigaret – og det med god grund. Her er der nemlig tale om et sundere alternativ i forhold til de traditionelle cigaretter, fordi de ikke indeholder nikotin. I stedet fyldes de med vanddampe og aromaer, som giver en meget bedre duft, end det gør sig gældende med røgen fra de traditionelle cigaretter.

Derudover er det også billigere at bruge en e-cigaret, idet den kan bruges igen og igen, hvorfor man med en sådan hurtigt mærker til den økonomiske fordel også.

En normal e-cigaret består oftest af 4 forskellige dele

Men hvordan fungerer sådan en e-cigaret egentlig? Der er vel her tale om en lille maskine?

En e-cigaret er opbygget af 4 dele; batteri, driptips, væskebeholder og colis.

Batteriet udgør selvsagt hele strømkilden til e-cigaretten og de kan findes i en lang række forskellige miliamperer og farver. Fælles for dem alle er, at de er genoplade og derfor både billige og gode for miljøet.

Driptip eller mundstykket, som det også kaldes, følger som regel altid med en e-cigaret og gør det muligt for dig at suge af den.

Væskebeholderen er enheden på e-cigaretten, som indeholder væsker. Dem påfylder du selv i den variant, som du ønsker. Væskebeholderen kan også nogle gange for en tank eller clearomizer.

Og en colis er en enhed i tanken, som sørger for, at varme din væske op, således den kan fordampe. Denne skal på et tidspunkt udskiftes, men det vil først være, når du bemærker, at den begynder at smage en smule brændt, når du bruger din e-cigaret.

Der findes forskellige typer af e-cigaretter – og nogle bygger deres egne

Du skal være opmærksom på, at selvom de fleste e-cigaretter er opbygget på den samme måde, så findes der flere forskellige typer af disse. Den mest almindelige e-cigaret består af to elektroniske komponenter – nemlig batteriet og væskebeholderen, men selv her kan der også være en stor variation. Det er noget, du kan opleve, hvis du tager et kig inden for på en online side som for eksempel; elekcig.dk.

For at kunne opfylde nogle specifikke og meget personlige behov er der endda nogle, der vælger også at bygge deres egen e-cigaret – men det kræver nok, at du er en erfaren damper. Og at du således har en stor viden om de forskellige komponenter.

Comments are closed.