Indret hjemmet med LED-lys til hjemmets fortjeneste

Artikler

Indretningsarkitekterne skriger i kor – hvor indretter du ikke med LED-lys.

Det skønne lys, der kan placeret alle steder i huset og ikke kræver meget teknik for at blive sat op, kan du så let som ingenting få installeret i dit hjem.

Her i artiklen får du inspiration til, hvorfor og hvordan du dog skulle indrette dit hjem med LED-lys. Du kan nemlig gøre dit hjem lukrativt og lækkert på en helt ny måde. Klart noget at overveje i din bolig. Mangler du inspiration så kig ind på hjemmesiden her

Smuk belysning i udvalgte områder

LED-lys har den faktiske funktion, at de ikke behøver skulle hænge ned fra loftet eller være tilkoblet en standerlampe. I stedet kan de blot hænges op eller placeres rundt om i huset, som du har lyst til.

Vi kender alle sammen til LED-lyset og beundrer måske de steder, hvor vi har set det anvendt på en fed måde.

For lyset kan virkelig bruges fedt. Det kan også tages i brug på en ret kedelig og trist måde. Ved at det blot placeres tilfældigt og måske ikke bliver integreres særlig godt i boligen.

Her er den store ulempe selvfølgelig, at det kommer til at se fjollet ud. Det virker en smule malplaceret, at der pludselig hænger LED-lys gennem halvdelen af boligen, uden at der er noget større forbindelse med det.

Derfor skal du selvfølgelig undersøge de steder, hvor du har været imponeret over lyset. Skyldes det her, at de har været dygtige til at hænge det langs vægge eller loft, hvor det oplyser hjemmet og giver en varm fornemmelse. Giver det måske en mere fornem og lækker fornemmelse. Eller er det bare vildt cool?

Sådanne spørgsmål skal du stille dig selv. Når du finder svaret, ved du, hvilket vej du skal gå.

Jeres egen MTV cribs-indretning

Husker du tv-programmet fra 00’erne. Her bliv seeren inviteret ind i kendte og rige menneskers boliger, så vi kunne få et indblik i, hvordan man indretter sit hjem, når man er styrtende rig.

Ofte faldt valgt af deltagere på rappere med meget store pengepunge. Her blev LED-lyset virkelig fremhævet. Du så det i indgange, i indkørsler, på badeværelser og endda i soveværelset.

Det var måske installeret, så det kunne skifte farve eller på anden vis giver en ekstra hyggelig stemning, når man dæmpede lyset.

Hvis du mangler inspiration til at indrette hjemmet med LED-lys, så finder du masser af det ved at kigge de gamle programmer igennem igen. Særligt programmet i sig selv måske var lidt en tynd kop te uden så meget indhold, så er der masser af indretningstips at hente der.

Når du ser en berømthed indrette sit hjem uden at skulle tænke over sine penge, finder du mange dos and donts. Følg dem, når du indretter din bolig.

Comments are closed.