Slip af med de ulækre rotter

Artikler

Findes der noget værre end rotter? Mange mennesker og arbejdspladser døjer med de væmmelige skadedyr, og der er blevet gjort et utal af forskellige forsøg på at komme skadedyrsproblemet til livs. Der er mange forskellige fælder, der er rottegift og andet. Men nu er der også en ret så effektiv løsning. Mekanisk rottefælde – en genial opfindelse der skal installeres i spildevandafløbet i kloakken. En nem og effektiv måde at slippe af med rotterne på. Køb den og oplev problemet forsvinde én gang for alle. Det er i den grad det hele værd. Se mere om vores produkt her.

Hvad er en mekanisk rottefælde?

Først og fremmest er en mekanisk rottefælde et aggregat, der – på human vis – slår rotterne ihjel. Så langt så godt. Når rotten går ind i fælden, så bliver den ledt op i et lille kammer, hvor den bliver slået af et stempel der drives af CO2. Det er fantastisk smart, og fælden er skabt til alle, der har mistanke om rotter i kloakken. Det er ofte herfra, rotterne kommer ind i selve de indre lokaler i en bygning. Fælden er altså på en måde med til at tage problemet i opløbet. Når rotten er død, bliver den skyllet ud med spildevandet, så du kommer ikke til at se skyggen af rotte indendørs.

Hvorfor er rotterne så væmmelige?

De fleste mennesker har en aversion mod rotter. Og det er der naturligvis en grund til. Udover, at de er møgirriterende, fordi de gnaver i ledninger og bider igennem et hus’ isoleringsmateriale, så er de nemlig også smittebærere af en lang række sygdomme. Det er måske sidstnævnte, der gør, at rotten i mange bevidstheder er decideret ulækker. I hvert fald er det uomtvisteligt, at rotter er skadedyr, og at de ingen steder hører hjemme i en bygning, der er skabt til mennesker. Med den mekaniske rottefælde slipper du for at se på de ækle væsner mere.

Godt til private og til virksomheder

Rottefælden er selvfølgelig god til private hjem, hvor man før har oplevet rotter, eller hvor man som minimum har en mistanke om, at de lurer. Men den er også god i virksomhederne. Og her er det selvfølgelig især værd at nævne restaurationsbranchen. Der er ikke meget, der kan gøre sundhedsmyndighederne og fødevarestyrelsen utilfredse, som hvis de ser en rotte på en restaurant. Det er branchens største no-go. Derfor skal der lyde en ekstra klar anbefaling til dem, der arbejder i branchen. Køb en mekanisk rottefælde og hold rotterne væk fra den gode mad.

Comments are closed.