Teknologi gør det let at få din hund til at stoppe med at gø

Artikler

Du har sikkert hørt det tusind gange, at din hund gør i mangel på god opdragelse. Og ja det er jo rigtigt nok, men det tager også tid at gå til hundetræning og ikke mindst disciplin at blive ved med at øve det man lærer til hundetræningen og en gang imellem sker der bare en smutter.

Kan du ikke få din hund til at stoppe med at gø?

Heldigvis er teknologien her til at redde dig, og er din hund kommet ind i en dårlig vane med at gø af gæster el. forbipasserende? så er kan teknologien meget vel blive din redning.

 

Der findes nemlig det der hedder Anti-Gø halsbånd, og her snakker jeg ikke om ondskabsfulde halsbånd der giver stød, som i øvrigt og så er ulovligt i Danmark, nej det drejer sig om etiske halsbånd der anvender vibrationer og ultralyd til at lære din hvornår den ikke skal gø.

 

Det fungere automatisk og kan altså spare dig for en masse opdragelse, som du heller ikke altid vil være i nærheden til at opretholde, derfor er det smart med et anti-gø halsbånd.

Forskellige anti-gø halsbånd

Der findes forskellige typer gø halsbånd, som fungere på forskellige måder. Nogle anvender en kombination af teknologier, mens andre bruger en bestemt teknologi. Det 3 forskellige typer der anvendes er:

  • Vibration (anbefales)
  • Ultralyd (anbefales)
  • Spray

Det er op til dig hvilken type du er mest til, og som sagt er der nogle halsbånd det kombinere to funktioner. Generelt så anses vibration og ultralyd som de mest etiske halsbånd, da spray i et eller andet omfang vil være mere ubehageligt for en hund.

 

Du kan blive meget klogere på de forskellige anti-gø halsbånd på anti-gø-halsbånd.dk.

Hvorfor gør en hund?

Selvom det kan være irriterende for os mennesker når en hund gør, så er det vigtigt at huske på at gøen er den eneste måde en hund kan kommunikere på. Når din hund gør kan det altså også være fordi den prøver at sige noget til dig el. kommunikere med andre hunde, hvorfor den typisk gør hvis der går andre hunde forbi.

 

Prøver du at tysse på din hund eller hive den væk fordi den gør af en forbipasserende hund, så vil det ikke være løsningen på problemet. Lad i stedet din hund socialisere sig og lær den at omgås med andre hunde.

 

Din hund kan meget vel også gø i situationer hvor den absolut ikke skal, f.eks. når der kommer gæster, når den bliver alene, når det tordner el. der er fyrværkeri. Den gør det fordi den er angst el. savner dig, men her kan opdragelse få den til at lære ikke at gøre det. Bestemt opdragelse fra din side af, gør også hunde mere tryg fordi den for at vide hvad den skal.

Comments are closed.