Hvad er formålet med robotter inden for handel med krypto?

Artikler

Hvis du handler med kryptovaluta, så ønsker du selvfølgelig at maksimere din profit. Måske har du allerede undersøgt mulighederne, og så er du stødt på såkaldte “trading bots” eller “robo trading”. Det lyder meget godt og måske for godt til at være sandt. Vi dykker ned i, hvad robotter kan gøre for handel med kryptovalutaer.

Rigtig mange hjemmesider lover, at du kan tjene mange penge på at give dem dine penge og lade deres robotter klare arbejdet for dig. I rigtig mange tilfælde er der desværre tale om svindel, hvorfor du bør være ekstremt påpasselig. Hvis du har fundet en hjemmeside igennem en annonce eller via Facebook, så er der højst sandsynligt tale om svindel.

 

Betyder ovenstående så, at der ikke findes robotter, der handler med kryptovaluta 24/7? Nej, der findes mange robotter, og de bliver brugt af mange virksomheder og tradere. De er bare ikke tilgængelige for offentligheden, og du blive typisk ikke tilbudt at få lov til at bruge dem. Dette er forskellen på rigtige robotter og falske robotter. Robotterne bliver brugt til at foretage handler meget hurtigt til bestemte kurser, eller hvis der sker meget bestemte udsving i markederne.

 

Der findes forskellige slags robotter, og de fungerer på mange forskellige måder. Visse af dem bruger AI, og mange mener, at disse er de bedste robotter til trading. Hvis du ikke har handlet med kryptovaluta i lang tid, så er det nok for tidligt at bevæge dig ud i robotter. Det kan være meget kompliceret, og hvis du ikke selv koder din egen robot, så kan du ende med at blive snydt. Har du aldrig købt kryptovaluta før, så er de forskellige platforme til robot trading nok ikke noget for dig. Du bør i stedet læse, hvordan du kan købe Bitcoin, fordi det er det absolut nemmeste for dig.

 

Pas på falske hjemmesider om kryptovaluta

Kryptovaluta er stadigvæk lidt det vilde vesten. Der er meget forkert information på området, og rigtig mange bliver snydt af falske hjemmesider. Du bør derfor altid være ekstremt påpasselig, når du er inde på en hjemmeside om kryptovaluta.

 

Danskere ser flere og flere falske annoncer og opslag på Facebook. Inde på disse annoncer og opslag ser man at en kendt dansker har tjent mange penge på Bitcoin, og det er super nemt. Det er ikke super nemt, og du bliver snydt, hvis du opretter dig på disse hjemmesider og sender dem dine penge.

 

Mange danskere har også læst, at man kan tjene mange penge ved at indsætte penge på en platform, så deres robotter kan fordoble deres penge. Dette lyder for godt til at være sandt, og det har det også vist sig at være. Mange er blevet snydt, og mange bliver stadigvæk snydt. Tjek i det mindste på Trustpilot, før du opretter en profil på en hjemmeside. Der skal dog også lige nævnes, at Trustpilot har rigtig mange falske anmeldelser.

Denne artikel siger ikke, at alle robotter er falske og svindel, men en stor del af dem er svindel – og ellers lover de alt for meget, som de på ingen måder kan holde. Måske kan de holde det, når markederne er grønne, men lige så snart de bliver røde, så er løbet kørt. Du bør være meget påpasselig, når du undersøger platforme med robot trading. Har du gode erfaringer, kan du eventuelt smide en kommentar under denne artikel.

Comments are closed.